Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

 

 

Informare în atenţia clienţilor de servicii mobile Telekom

 

 

Telekom Romania a demarat de curând un proces de optimizare a sistemelor IT ale companiilor din grup, ce vor asigura procese orientate către client şi procese de suport îmbunătăţite. Această iniţiativă are ca obiectiv îmbunătăţirea experienţei oferite clienţilor noştri. Totodată, noul set de sisteme IT va oferi un suport sporit echipelor de vânzări Telekom, celor din departamentele de relaţii cu clienţii din call-center, din magazine, precum si echipelor din teren, care vor putea, astfel, să răspundă mai bine şi mai rapid nevoilor şi solicitărilor clienţilor noştri.

Acest proces a fost finalizat, iar în această perioadă echipele tehnice Telekom lucrează la definitivarea ultimelor detalii de natură tehnică şi la remedierea oricăror disfuncţionalităţi.

În acest context, dorim să vă informăm că anumite operaţiuni pot fi afectate.

Astfel, facturile Telekom Romania Mobile pot avea întârzieri în această perioadă. Îi asigurăm pe toţi clienţii noştri aflaţi în această situaţie că serviciile nu vor fi deconectate şi nu se vor percepe penalităţi pentru întârzierile la plata facturii Telekom Romania Mobile.

Serviciul Info Cost nu este disponibil în această perioadă sau poate funcţiona cu intermitenţe sau cu întârzieri.

De asemenea, se pot înregistra întârzieri la procesarea cererilor de portare în şi din reţeaua Telekom Romania Mobile.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create din cauza acestor disfuncţionalităţi şi vă asigurăm că echipele Telekom lucrează pentru remedierea acestor situaţii cât mai curând posibil.

Le recomandăm clienţilor care întâmpină astfel de dificultăţi în această perioadă să contacteze direct serviciul de relaţii cu clienţii, disponibil în permanenţă la 1234 (apel gratuit în reteaua Telekom Romania) sau 0214041234 (apel cu tarif normal din alte reţele naţionale). Echipele Telekom depun toate eforturile pentru a răspunde şi soluţiona toate solicitările clienţilor noştri.