Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

SUSȚINEM INOVAȚIA. NELIMITAT.

Prețuim creativitatea, promovăm experiențe noi.
Descoperă proiectele prin care contribuim la dezvoltarea spațiului digital și a ideilor revoluționare!

Parteneriate

Telekom este partener TechHub, cel mai cunoscut și apreciat spațiu de co-working și evenimente din România. În acest spațiu, organizăm evenimentele sub formă de meet-up-uri, workshop- uri sau de tip hackaton, susținem start-up-uri prin sesiuni de mentorship cu profesioniști Telekom, întâlniri și evenimente destinate lumii web & mobile. Telekom este, de asemenea, partenerul principal al TechHub pentru evenimentul How to Web și programul How to Web MVP Academy.

 

 

Telekom este partener www.welovedigital.ro, hub dedicat antreprenorilor cu proiecte online, loc în care echipe de oameni creativi pot lucra într-un spațiu neconvențional. Telekom sprijină aceste demersuri prin internet de mare viteză în spațiile WeLoveDigital.

 

 

NOD Makerspace un spațiu creativ de lucru destinat pasionaților de design și arhitectură, ce oferă acces pe bază de membership la o gamă largă de unelte și echipamente pentru fabricație digitală și prototipare rapidă. Telekom susține echipa NOD Makerspace prin internet de mare viteză.

 

Proiecte pilot

Aplicația Omnipaste permite conectarea PC-ului cu un device Android, transferul facil de date între cele două gadget-uri. Aplicația este integrată în proiectul www.LocalHub.ro, oferind utilizatorilor posibilitatea de a apela un număr de telefon, pe terminalul mobil, cu un singur click efectuat pe PC.

 

Safe Drive este aplicația care recompensează șoferii care nu vorbesc la telefon în timpul condusului. Telekom sprijină aplicația Safe Drive prin vouchere cu discounturi pentru produsele din magazinul online www.germanos.ro și prin acțiuni de responsabilitate socială.

 

DeviceHub.net este interfața universală pentru Internet of Things și M&M . O platformă IoT ce permite utilizatorilor și companiilor acces la un panou de control comun al proiectelor și un control al acestora de la distanță. Device Hub face parte din proiectul Hubraum Accelerator, susținut de Telekom.

 

SEMSEYE este unul dintre câștigatorii Challenge Up!, un accelerator susținut de Deustche Telekom , Intel și Cisco. SEMSEYE a creat un device prin care analizează activitatea oamenilor din spații diferite, de la supermarket-uri, la centre comerciale, fiind un gadget extrem de util pentru a analiza traficul de persoane în spațiile închise.

 

hub:raum

Hub:raum este incubatorul de start-up-uri al Deutsche Telekom și oferă sprijin echipelor pasionate cu idei revoluționare și companiilor inovatoare aflate la început de drum din Europa. Hub:raum investește în start-up-uri și oferă acces la o rețea internațională de mentori și specialiști tech.

Ai un start-up? Spune-ne ideea ta!

 

Evenimente

MVP Academy   11 Aprilie - 31 Mai 2016  Bucureşti

 

Programul de accelerare MVP Academy susține antreprenorii în tehnologie să își definească produsele , să se lanseze pe piață, să genereze vânzări și să își finanțeze afacerea, oferindu-le consultanță de produs și de business, acces la o rețea internațională de peste 400 de mentori și 700 de start-ups, oportunități de finanțare și training în domenii cheie. Pentru mai multe detalii, intră pe www.mvpacademy.co.

 StartUp Weekend Timișoara   15-17 Aprilie 2016  Timișoara

 

StartUp Weekend Timișoara, totul despre educația antreprenorială. Testează ideea propusă, formează o echipă, întâlnește antreprenori de succes și bucură-te de un weekend plin de idei! În această ediție au fost adăugate două workshopuri în ziua de sâmbătă și se pregătesc multe surprize pentru un weekend plin de entuziasm. Detalii pe www.timisoara.up.co

 StartUp Weekend Cluj   8-10 Aprilie 2016   Cluj-Napoca

 

Dacă vrei să schimbi modul în care trăim și interacționăm cu ceilalți, acesta este un eveniment pentru tine!  Ajută, făcând viața mai ușoară, rezolvând probleme și dezvoltând soluții smart pentru orașe smart și cetățenii lor. Dacă ai o idee cum să-ți faci casa mai "smart", o nouă metodă de îmbunătățire a sistemului de sănătate sau o metodă accesibilă de dezvoltare economică, vino la StartUp Weekend Cluj 2016 - Smart Cities edition! Vezi detalii pe www.cluj.up.co.

 Hackathon Telekom  2-3 Aprilie 2016  Bucureşti

 

Telekom Romania anunţă organizarea primului Hackathon Telekom, un maraton de programare dedicat celei mai noi platforme lansate pentru afacerile din Romania: LocalHub.ro.

 Techsylvania  21 Mai - 24 Mai 2016  Bucureşti

 

Techsylvania: este unul din evenimentele de tehnologie preeminente din Estul Europei care va avea loc in perioada 21-24 Mai 2016 la Cluj–Napoca si are trei componente:

  • 21-22 Mai – Hackathon focusat pe wearable si connected devices unde participantii vor avea ocazia sa codeze pe ultimele gadgeturi lansate pe piata;
  • 23-24 Mai - Conferinta care aduce la un loc un numar de peste 40 de speakeri internationali si locali din domeniul tehnologiei si inovatiei ;
  • 23-24 Mai – Startup Avalanche – concurs dedicat startup-urilor care doresc sa obtina finantare si care are ca premiu o excursie de 9 zile in Silicon Valley unde castigatorii vor avea intalniri cu fonduri de investitii si angel investors.
 WARP          15 - 21 Mai 2016  Bucureşti

 

WARP:hub:raum Krakow WARP este un program de accelerare customizat pentru startup-urile din CEE. Acesta este organizat de hub:raum Krakow, centrul de inovatie al Deutsche Telekom. Programul este dedicat startup-urilor ce se afla la inceput si sunt interesate de zona de telco, e-commerce, smart house sau servicii de internet, etc. Echipele selectate pot avea ocazia unei co-investitii din partea grupului Telekom, suport in dezvoltarea produsului sau serviciului si conectarea cu potentiali clienti, networking cu cei mai buni experti si mentori. Aplicatiile pot fi trimise pana la 20 Aprilie direct pe site-ul oficial: http://warpaccelerator.com/

 ChallengeUp           8 - 12 Mai 2016  Bucureşti

 

ChallengeUp este o initiativa comuna Intel, Cisco si Deutsche Telekom sustinuta de hub:raum Krakow si hub:raum Berlin. Acceleratorul este dedicat start-up-urilor din domeniul Internet of Things (IoT) pentru proiecte mature din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Programul reprezinta o combinatie unica a unor corporatii de succes ceea ce inseamna: expertiza in diverse industrii, importanta baza de date cu clienti, canale de distributie, resurse umane, tehnologie si infrastructura pentru startup-urile participante. Startup-urile ce termina cu succes acest program pot fi eligibile pentru o co-investitie din partea celor trei corporatii prin proiecte comune, mentoring sau networking. Companiile selecționate pot avea acces la investiții și suport pentru comercializarea proiectelor sau serviciilor lor pe piața globală. Cei interesati pot aplica pana pe 22 Martie pe pagina oficiala:http://challengeup.eu/

 HOW TO WEB CONFERENCE          26 - 27 Noiembrie 2015  Bucureşti

 

HOW TO WEB 2015 este cel mai important eveniment dedicat inovației în tehnologie și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. La ediția din 2015 vor participa peste 1000 de profesioniști în domeniul tehnologiei, care vor aduce cele mai importante noutăți din industrie, vor vedea și testa produse inovatoare din domeniul Internet of Things și vor descoperi unele dintre cele mai promițătoare afaceri din regiune. Toate acestea se adaugă la prezentările susținute de profesioniști cunoscuți, care vor avea loc pe cele două scene ale conferinței.

 

CONTACT 

Ai un proiect îndrăzneț sau o idee creativă?
Hai să lucrăm împreună!

 
 
 
 
 
 
 
Chat
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul