Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Transmiterea datelor in perfecta siguranta

Managed VPN

Dacă ai nevoie să transmiți date în perfectă siguranță între birourile sau punctele de lucru ale companiei tale, dacă vrei să uiți de muncă de configurare și întreținere a conexiunilor și vrei să te concentrezi doar asupra lucrurilor importante pentru tine, ai nevoie de serviciul Managed VPN.

Managed VPN este un serviciu premium de transmisii de date de mare viteză (până la 1Gbps), ce oferă pe lângă bandă garantată, şi un nivel ridicat de securizare a datelor datorită tehnologiei utilizată de Telekom Romania.

Managed VPN este un serviciu construit pe un concept modular cu o gamă largă şi variată de opţiuni suplimentare care să poată răspunde tuturor cerinţelor clienţilor, dar în acelaşi timp să aibă flexibilitate maximă şi scalabilitate în viitor.

Astfel, Telekom Romania poate răspunde oricărei cerinţe din prezent, iar serviciul poate fi uşor configurat dacă aceste cerinţe se modifică pe parcursul colaborării sau apar solicitări suplimentare.

  • Permite transmisii de date de mare viteză (până la 1Gbps) pe lângă banda garantată, şi un nivel ridicat de securizare a datelor;

  • Abonamentul lunar este fix şi include suportul tehnic, intervenţiile, înlocuirea echipamentelor dacă este cazul;

  • Garantarea parametrilor de funcţionarea a serviciului prin Service Level Agreement (SLA);

  • Soluţia este foarte uşor de adaptat nevoilor punctuale ale fiecărui client, începând cu topologia folosită şi terminând cu adresarea IP;

  • Acces online la statistici de performanţă, istoric al funcţionării locaţiilor, deschidere şi urmărire a reclamaţiilor;

  • Un echipament gratuit (laptop Lenovo, laptop Apple MacBook Air, tableta Apple iPad Air 2 WiFi + 4G, tableta Samsung Galaxy, tableta Asus) pentru orice conexiune mai mare de 512 kbps.

Cere mai multe informații

sau sună la 1921

Chat
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.