Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cristina Stirosu - Şef Departament, Call Center Business

“Call Center-ul nostru este în topul celor mai bune joburi de vânzări prin telefon. Avem în echipe tineri bine pregătiţi, cu un apetit crescut pentru dezvoltare şi dorinţă de a obţine satisfacţia unei munci de calitate. Frumuseţea acestei activităţi este dată de dinamica ridicată cu care lucrăm şi de energia pe care o creăm în echipe. Lucrăm în vânzări, un domeniu extrem de competitiv în aceşti ani, mai ales în telecom; însă, când venim la birou, simţim că este oaza noastră de bucurie şi performanţă.

Lucrăm într-o companie solidă, suntem o echipă puternică şi, totodată, suntem conştienţi de ceea ce înseamnă pentru cariera noastră un loc de muncă într-un Call Center profesionist; din acest motiv, văd în echipa de Call Center Telekom Romania un excelent loc din care se recrutează talente, oameni gata să obţină orice îşi doresc mai departe.”

Cristina Simion - Project Manager, Compartiment Proiecte şi Aplicaţii Call Center

”Când vorbeşti despre Telekom Romania, vorbeşti despre o companie cu o puternică cultură organizaţională, unde grija faţă de angajaţi este una dintre principalele preocupări.

Pentru mine, ca Manager de Proiect în cadrul Compartimentului Proiecte şi Aplicaţii Call Center, fiecare proiect iniţiat şi derulat înseamnă oportunitatea de a descoperi şi depăşi noi provocări. Toate aceste provocări ne fac să conştientizăm şi mai mult coeziunea de grup a echipei din care fac parte.

Experienţa dobandită în cadrul operaţiunilor mobile, avantajul de a fi gestionat mai multe zone de activitate din Customer Care, precum şi încrederea acordată de cei din jurul meu, mă fac sa fiu bucuroasă şi mândră că fac parte din această echipă de oameni  care sunt mereu alaturi de tine, pentru care conceptul „Thinking outside the box” este o normalitate, oameni care îţi susţin ideile şi te provoacă să dai tot ce e mai bun şi care sunt orientaţi în permanenţă către succes.”

Carmen Tomescu - Supervisor, SME București 2

“Lucrez în vânzări de peste 15 ani, în telecom de peste 12 ani. M-am alăturat echipei operaţiuni mobile în urmă cu 7 ani în calitate de Account Manager în echipa de Vânzări Indirecte pentru a gestiona parteneriatul cu Germanos, cel mai mare retailer de telecom din Romania.

Am găsit o echipă dinamică, plina de energie şi creativitate şi un mediu organizaţional în care am avut oportunităţi de dezvoltare şi creştere.  În urmă cu 5 ani, am acceptat provocarea de a mă alătura echipei de vânzări Corporate, pentru a dezvolta proiectul de B2B în magazine pentru a fi cât mai aproape de clienţii persoane juridice din segmentul SOHO.

În timp, am preluat şi gestionarea parteneriatului cu operaţiunile fixe, pentru a oferi clienţilor soluţii integrate de comunicare fix-mobil, oferind suport unei echipe de peste 200 de reprezentanţi de vânzări.

Din primavara acestui an, am facut o nouă schimbare, alăturându-mă echipei integrate operaţiuni fixe şi mobile în calitate de Supervisor, pentru segmentul de clienţi SME 2 din Bucureşti, coordonând activitatea şi dezvoltarea profesională  ale unei echipe de 10 oameni.

În prezent fac parte, în calitate de consultant, din cel mai interesant proiect de dezvoltare profesională, care vizează eficientizarea forţei de vânzări şi care este gestionat de consultanţi din grupul DT Europe.”

Vlad Mogoș - Șef departament, Monetizare Integrată Reţea

“Cei peste 6 ani petrecuţi în companie, reprezintă pentru mine una din cele mai bune şcoli de business din România. Aflată într-o continuă transformare, am avut oportunitatea să contribui la îmbunătăţirea organizaţiei din mai multe roluri şi responsabilităţi.

Am pornit în companie ca scheduling specialist. Am fost plăcut surprins să gasesc o echipă tânără, dinamică şi deschisă către inovaţie. Încurajaţi în permanenţă să aplicăm soluţii noi, am reuşit să aducem şi să implementăm cele mai bune practici din industria de telecom. 

Compania a investit în permanenţă în dezvoltarea mea şi m-a promovat în diferite roluri de-a lungul timpului:  project manager, manager support call center, manager servicii broadband, manager servicii şi produse, rezidential.

Având mereu în minte aşteptările şi nevoile clienţilor, elementele care m-au ajutat până acum au fost: perseverenţa, pasiunea, optimismul şi atitudinea general pozitivă.”

Claudiu Dorobanțu - Supervisor, Mesagerie şi Conectivitate

“Lucrez în echipa operaţiuni mobile de peste 5 ani , în care am învăţat ce inseamnă să lucrezi în echipă, să fii competitiv în orice moment şi să te adaptezi la schimbare. Făcând parte din echipa de dezvoltare produse şi servicii, am avut şansa să particip la construcţia unor “oferte memorabile” şi să inovăm în una din cele mai dinamice pieşe de telecomunicaţii din lume.

Pasiunea pentru ceea ce faci  şi dorinţa de a te dezvolta şi-au găsit un mediu cum nu se poate mai prielnic în această echipă. ”

Ionuț Constantinescu - Manager, Vânzări Regionale Sud

“Telekom Romania, ca etalon al pieţei ITC din România, cunoaşte o dinamică accelerată a dezvoltării, accesând noi nişe de piaţă şi noi segmente  a celei mai competitive pieţe telecom din zona de Centru şi Est a Europei. Astfel, angajaţii Telekom Romania reuşesc să îşi îmbunătăţească  abilităţile, acoperind noile direcţii de dezvoltare ale companiei. Datorită lor, în multe dintre situaţii s-a întâmplat ca, într-un termen de numai câţiva ani de la lansare, un serviciu nou să devină lider de piaţă în acel segment.

Toate aceste reuşite au ca bază, în afară de abilităţile profesionale incontestabile, şi sentimentul de apartenenţă la o echipă formată din oameni cărora le pasă şi care înţeleg să se ajute reciproc, ceea ce numim echipa Telekom Romania. Acest sentiment vine, istoric vorbind, şi din faptul că ne mândrim că mulţi dintre actualii manageri şi-au început cariera în operaţiuni fixe şi mobile de pe poziţii de execuţie şi au urcat, pas cu pas, înţelegând şi cunoscând compania din toate punctele de vedere.”

 

Dacă ţi-au plăcut poveştile colegilor noştri, caută şi tu job-ul care ţi se potriveşte în cadrul Telekom Romania.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul