Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Traineeship

Participă la Telekom Romania Trainee Program!

Programul, aflat deja la a 6-a ediţie, a fost creat cu gândul la tinerii care-şi doresc să înveţe mai multe despre domeniul care-i pasionează.

În fiecare an, începând din 2008, în perioada iulie – octombrie, între 30 şi 40 de studenţi şi tineri profesionişti se alatură companiei noastre, pentru a acumula experienţă în domeniile în care doresc să îşi dezvolte cariera.

În afara programelor de traineeship organizate pe perioada verii, derulăm astfel de programe ori de câte ori este nevoie, cu preponderenţă în zona tehnică, referindu-ne aici atât în zona de Tehnologie şi Operaţiuni cât şi în segmentul IT.

Înscrie-te şi tu în program! Având un mentor alături şi acces la cele mai noi tehnologii, ai şansa de a dobândi cunoştinţe practice valoroase la început de drum. În plus, dacă eşti pasionat şi implicat în proiectele noastre, poţi să-ţi prelungeşti stagiul cu încă 3 luni, iar la sfârşitul celor 6 luni, să fii angajat, pe o perioadă nedeterminată.

Aplică la programul de Traineeship, dacă-ţi doreşti să:

  • te alături unui mediu de business competitiv, într-o companie dinamica.

  • ai alături un mentor, care te va ghida şi-ţi va împărtăşi experienţa lui.

  • ai acces la mai multe structuri din cadrul companiei, în funcţie de domeniul care te pasionează.

Înscrie-te şi tu în program! Având un mentor alături şi acces la cele mai noi tehnologii şi sisteme complexe ai şansa de a dobandi cunoştinţe practice valoroase la început de drum. În plus, dacă eşti pasionat şi implicat în proiectele noastre, poţi să-ţi prelungeşti stagiul cu încă 3 luni, iar la sfârşitul celor 6 luni, să fii angajat, pe o perioadă nedeterminată. De asemenea, ai posibilitatea să ai prima interacţiune cu un mediu de business complex, fiind plătit pe toată durata acestui program de traineeship.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.