Contul tău MyAccount Fix

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount Fix

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount Fix? Nu e panică,  creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

19.08.2021

Alexander Jenbar a fost numit Director Executiv Tehnologie & Informațieal Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Grupul de companii Telekom Romania anunță numirea domnului Alexander Jenbar, de la 15 august 2021, în poziția de Director Executiv Tehnologie și Informație (CTIO) al Telekom Romania Mobile Communications S.A.
În această funcție, Alexander Jenbar îi va raporta noului Director General al Telekom Romania Mobile Communications S.A., Dina Tsybulskaya. Alexander Jenbar va răspunde de coordonarea tuturor activităților privind rețeaua, asigurând operarea eficientă și sprijinind furnizarea de servicii de înaltă calitate către clienți.
Domnul Jenbar are o experiență de 23 de ani, dintre care 15 ani au fost pe poziții de management în companii renumite de pe piața de telecomunicații, unde a îndeplinit roluri precum Chief Operations Officer în cadrul TDC Net AS – TDC Group Denmark (2019-2021), responsabil de întreaga zonă de tehnologie, operațiuni clienți și calitatea rețelei, precum și rolul de Director Operațiuni și Managing Director Rețea în cadrul A1 Telekom Austria Group (între 2012 și 2019).
Alexander Jenbar este cetățean austriac, a studiat în Austria și Germania și deține diplome de master în economie, business și administrație publică.
Alexander este proactiv și orientat spre rezultate, cu experiență vastă în toate zonele tehnice și comerciale ale businessului. Experiența sa este semnificativă și în managementul echipelor de profesioniști din telecom, inclusiv din zona de ICT, având o abordare de management analitică, traducând informația tehnică în sinteze care evaluează impactul în business. Domnia sa are un stil de management direct, implicat în dezvoltarea și implementarea planurilor strategice și tehnice menite să asigure creșterea și succesul companiei.
 
***
 
Despre Grupul de companii Telekom Romania
Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.
 
Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii înglobând tehnologii de ultimă generație. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.
 
Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
 
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA
TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations@telekom.ro
 
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom Romania Communications în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: