Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

1–5 din 743 știri
  • NEWS

Telekom Romania anunță lansarea a două noi centre de găzduire a datelor în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro

Telekom Romania a inaugurat două data centers, o investiție de 3,5 milioane de euro, după cele patru din București și două din Brașov, devenind astfel operatorul român cu cea mai extinsă rețea de centre pentru oferirea de servicii de găzduire a datelor (HDC).

• NEWS

Telekom Romania şi Fundația Telekom Romania susțin micii IT-iști printr-o nouă ediție a atelierelor CoderDojo București

Atelierele de programare CoderDojo București se pregătesc să întâmpine o nouă serie de participanți în anul școlar 2020-2021. Peste 300 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani vor învăța despre programare în cadrul atelierelor susținute de Telekom Romania, Fundația Telekom Romania și Asociația Coder Dojo București. Acestea sunt gratuite și se vor desfășura online pe toată perioada în care vor exista restricții impuse în contextul pandemiei de Covid-19, urmând ca datele, frecvența și durata fiecărui atelier să fie stabilite de către mentori, împreună cu participanții.

• NEWS

Parcul online, experimentul social care cutremură părinții

Izolarea determinată de pandemia de coronavirus a condus la adoptarea accelerată a serviciilor online și la un consum ridicat de conținut digital, inclusiv în rândul copiilor. Aceștia petrec în prezent mai mult timp online decât oricând – pentru a învăța, a se juca sau pentru a-și face prieteni. Acest fapt este determinat și de schimbarea mentalității părinților în privința utilizării tehnologiei și a internetului. Potrivit rezultatelor celui mai recent sondaj* realizat de ISRA Center pentru Telekom Romania, 75% dintre părinți consideră internetul o componentă importantă și foarte importantă pentru dezvoltarea copiilor.

• NEWS

Telekom Romania aduce noi oferte în platforma Telekonomie, continuând astfel promisiunea - Tai doar costurile, nu și beneficiile

Telekom Romania continuă promisiunea „Tai doar costurile, nu și beneficiile” și aduce noi oferte în platforma Telekonomie, lansată în această vară. Astfel, începând de astăzi, toți clienții de servicii mobile, existenți sau noi, de cartele preplătite sau abonamente, vor putea beneficia de trei luni acces gratuit în aplicația Kaspersky Safe Kids Premium după activare. La expirarea celor trei luni, clienții vor plăti doar 1 euro (5 lei)/lună, TVA inclus, sau 1 euro credit în cazul serviciilor preplătite.
    Pentru activarea serviciului trebuie trimis un SMS gratuit la 1333 cu textul „copil”.

• NEWS

Telekom Romania și Asociația Telefonul Copilului atrag atenția asupra pericolelor la care copiii sunt expuși în mediul online.Fenomenul cyberbullying este în creştere, iar pericolele se extind şi în offline.

Telekom Romania, împreună cu Asociația Telefonul Copilului, partener de lungă durată al companiei în protejarea copiilor din România împotriva abuzurilor, continuă programul național de conștientizare și prevenire a pericolelor din mediul online. Cu susținere financiară și logistică din partea Telekom Romania, Asociația Telefonul Copilului pune la dispoziția copiilor trei instrumente gratuite prin care pot solicita sprijin în situația în care sunt victime ale abuzului, indiferent de forma pe care acesta o îmbracă: prima aplicație mobilă prin care se oferă acces la servicii de consiliere adolescenților și tinerilor, direct de pe telefonul mobil, Happygraff, platforma educațională și de consiliere online www.116111.ro și linia europeană de asistență pentru copii 116 111.

Mai multe detalii

Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.