Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Programul Bursele Telekom este organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat. 

Programul a fost lansat în 2010 și a susținut an de an studenți cu performanţe deosebite în domeniul lor de studii. Până în prezent, 110 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom.

Prin programul „Bursele Telekom”, aflat la cea de-a noua ediție, cinci studenți de excepţie beneficiază de câte o bursă lunară de 2.080 de lei, oferită în perioadele ianuarie-iunie și octombrie-decembrie 2019.

Câştigătorii ediției din acest an ai programului sunt:

  • Ana Maria Milcu – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică din București
  • Bogdan Gabriel Drăghici – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
  • Livia Măgureanu – Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București
  • Sara Petres – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
  • Ștefan Șovea – Facultatea de Inginerie Electrică și Științele Calculatoarelor, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava

Ediția 2018-2019 a programului „Bursele Telekom” a fost deschisă studenţilor admişi într-o instituţie de învăţământ superior din România, aflaţi în anul I, învăţământ la zi, profil real, la specializările automatică şi calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicaţii şi tehnologia informaţiei. În concurs au fost înscrise 75 de aplicaţii, din care juriul a ales 10 finalişti şi 5 câştigători în urma interviurilor de selecţie.

 

Juriul „Bursele Telekom”, ediția 2018, a fost format din: Cristina Bazavan - Blogger, fost redactor șef revista Tabu, jurnalist Europa FM, Radio 21, Emil Cazacu - Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Claudiu Gura - Mentor CoderDojo Romania, consultant IT cu experiență în companii multinaționale, Sorin Psatta – Lector, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti și Integrated Communication Director, Graffiti BBDO România, Mihai Comșa - Recruitment, Assessment and Employer Branding Supervisor, Telekom Romania, Mihai Popa Radu - Managing Partner, Seeds for Success.

Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.