Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Obiectivul nostru este să combinăm succesul afacerii noastre cu prosperitatea şi calitatea vieţii membrilor comunităţilor în care ne desfăşuram activitatea.

Dezvoltăm produse şi servicii responsabile: ne străduim să introducem servicii accesibile şi persoanelor cu nevoi speciale, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora.

Telefonia mobilă pentru dezvoltarea economică: principalul nostru obiectiv este să utilizăm tehnologia pentru a genera valoare adăugată. Cu grijă pentru public,  furnizăm servicii de comunicaţii care răspund nevoilor consumatorilor individuali, ale companiilor şi ale societăţii în ansamblu.

Linii de donaţie prin SMS sau voce: pentru a ajuta persoanele defavorizate, oferim sprijin ONG-urilor din România pentru strângerea de fonduri, deschizând linii de SMS sau de voce unde clienţii pot dona bani pentru cauze umanitare.

Susținem  misiunea organizaţiilor neguvernamentale: oferim sprijin financiar organizaţiilor neguvernamentale care, la rândul lor, sprijină persoanele defavorizate, axându-ne pe următoarele domenii  - educaţie, îngrijirea şi protecţia copiilor, protecţia minorilor în timpul utilizării Internetului , sprijinul comunităţilor şi promovarea unei vieţi sănătoase.

Contribuim la dezvoltarea economică: contribuim la dezvoltarea economiei românesti, investind în infrastructurile de telecomunicații, creând locuri de muncă şi introducând produse și servicii care sprijină dezvoltarea pieţei.

Încurajăm voluntariatul corporativ: promovăm voluntariatul prin diverse acţiuni şi ne străduim să implicăm angajaţii, clienţii, furnizorii şi partenerii noştri de afaceri în diverse iniţiative şi programe relevante pentru mediul social românesc.

Sprijinim dezvoltarea antreprenoriatului prin tehnologie: un pilon central al activităţii noastre este exploatarea noilor tehnologii şi servicii pentru a facilita inovaţia în afaceri, competitivitatea şi facilităţile de suport clienţi.

Contribuim la reducerea decalajului digital: prin asigursres unei acoperiri geografice şi demografice adecvată pentru serviciile de Internet mobil, astfel facilitând accesul la informaţii şi date pentru cetăţenii din România.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.