Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

 

Donaţii prin SMS

Pentru a ajuta persoanele defavorizate, Telekom Romania Mobile Communications S.A. oferă sprijin ONG-urilor din România pentru strângerea de fonduri, deschizând linii de SMS unde clienţii pot să trimită mesaje text şi, astfel, să contribuie financiar la diverse cauze umanitare. În fiecare an, compania oferă servicii operaţionale pentru asemenea cauze şi facilitează ajutorarea a mii de persoane. Organizaţiile interesate să aplice pentru o linie de donaţie prin SMS pot accesa website-ul www.donatie.ro.


Donaţii prin Teledon 

Credem că tehnologia poate contribui semnificativ la rezolvarea problemelor sociale. Telekom Romania Communications S.A. facilitează donaţiile către cauzele umanitare prin numere de Teledon, puse la dispoziţie gratuit. Cei care doresc să aplice pentru un număr de Teledon, pot scrie pe adresa ionela.paunica@telekom.ro.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul