Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Obiectivul nostru este să reducem cât mai mult impactul negativ asupra mediului și, în paralel, să încurajăm membrii comunității, începând cu angajații și clienții noștri, să acționeze responsabil față de mediu.

Protejarea mediului inconjurator

Ne implicăm activ în protejarea mediului înconjurător, aplicând un Sistem de Management al Mediului, certificat în conformitate cu ISO 14001. În acest cadru, analizăm principalele noastre activități și operațiuni din punct de vedere al impactului lor asupra mediului și încercăm să ne îmbunătățim performanța de mediu stabilind obiectivele, determinând indicatorii și implementând respectivele programe de mediu. Principiile protejarii mediului inconjurator sunt incluse in Politica în domeniul calității, sănătății și securității operaționale și mediului.

Iniţiativele noastre în domeniul mediului mai cuprind programe interne destinate angajaţilor pentru menţinerea unui “birou verde”, prin care se urmăreşte reducerea consumului de resurse şi colectarea deşeurilor reciclabile. Pentru publicul extern se derulează periodic programe de informare şi educare a stakeholderilor pentru protejarea mediului înconjurător şi reducerea amprentei de carbon - cum ar fi programele de plantări Adoptă o pădure sau Pădurea Copiilor.

 

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.