Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

 

Anunțuri Publice

TTELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A., anunţă publicul interesat asupra luării de către APM Braila a următoarei decizii a etapei de încadrare: proiectul ”Racord FO Metronet client Premium Porc Feed Olsuin, DJ202A, Gulianca, jud. Brăila”, propus a fi amplasat în jud. Brăila, extravilan comuna Salcia Tudor, nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evăluarii adecvate, iar parcurgerea celorlalte etape ale procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata nu este necesară.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brăila – mun. Brăila, B-dul. Independenţei , nr. 16, bl.B5, în zilele lucrătoare, între orele 9,00 – 13,00, precum şi la următoarea adresa de internet www.anpm.ro/ – secțiunea Reglementari/Acord Mediu/Drafturi acte reglementare. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunt, pana la data 02.10.2018.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.