Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

 
 

Colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, de baterii şi acumulatori portabili

Tu ce faci cu telefoanele vechi ascunse prin sertare? Dar cu alte echipamente, acumulatorii portabili sau bateriile vechi? Protejarea mediului înconjurător este foarte importantă pentru o dezvoltare globală sustenabilă și pentru o mai bună calitate a vieții. Telekom Romania se implică activ în demersurile de reducere a impactului pe care tehnologia îl are asupra mediului, derulând o campanie de colectarea a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, bateriilor şi acumulatorilor portabili prin intermediul magazinelor proprii sau magazinelor Germanos, în colaborare cu organizaţii colective. Pentru mai multe detalii, vizitaţi cel mai apropiat magazin Telekom.

Protejarea mediului în birou

Grija noastră pentru mediu începe chiar din birourile noastre. Programul intern care vizează reducerea, reutilizarea şi reciclarea resurselor în activităţile de birou se concentrează pe educarea şi implicarea angajaţilor companiei privind protecţia mediului, începând cu propriul lor loc de muncă. Angajaţii companiei beneficiază de formare profesională în domeniul protecţiei mediului; în acelaşi timp, au fost instalate containere de colectare în toate departamentele, astfel că hârtia, plasticul, deşeurile electrice si electronice, becurile sau alte materiale pot fi colectate separat.

 

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul