Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Politica de continuitate a afacerii Telekom Romania


Declaraţia Politicii de Gestiune a Continuităţii Afacerii

Ca furnizor important de servicii de telecomunicaţii, pentru Telekom Romania este esențială menţinerea abilităţii de a dezvolta şi furniza produsele şi serviciile sale cheie în concordanţă cu aşteptările principalelor părţi interesate.

Prin urmare, politica Telekom Romania este de a menţine capabilităţi de Continuitatea Afacerii pentru a asigura o recuperare promptă şi eficientă a operaţiunilor esenţiale din orice incident sau dezastru fizic apărut în orice punct propriu de activitate.

Sistemul de Gestiune a Continuităţii Afacerii al Telekom Romania se bazează pe standardul ISO 22301:2012.

Gestiunea Incidentelor/Crizelor – uneori denumită Gestiunea Incidentelor, este un proces general care prevede conducerea, procesul decizional şi gestionarea adecvată a impactului extins al unei crize, incluzând comunicarea în timpul crizelor și coordonarea relațiilor cu media.

Planul de Gestiune a Crizelor este responsabilitatea Echipei de Gestiune a Crizelor (CMT) în cadrul fiecărei subsidiare a Grupului OTE. Echipa de Gestiune a Crizelor a Grupului OTE va furniza un punct de escalare și o sursă de sprijin la nivel strategic pentru subsidiare în caz de necesitate.

 

Scopul Sistemului de Gestiune a Continutăţii Afacerii Telekom Romania, ca răspuns la o întrerupere semnificativă (fie actuală, fie iminentă), va fi întotdeauna să:

•Asigure siguranţa angajaţilor Telekom Romania şi a celorlalţi ocupanţi sau vizitatori ai clădirilor;
•Răspundă obligațiilor față de angajați, clienți, acţionari şi alte părţi interesate;
•Minimizeze întreruperile de servicii care afectează clienții şi să protejeze şi păstreze activele şi reputaţia companiei;
•Faciliteze reluarea operaţiunilor normale imediat ce este posibil;
Asigure continuitatea afacerilor.

Obiectivele cheie ale Sistemului de Gestiune a Continuității Afacerii Telekom Romania sunt:

•Asigurarea disponibilității produselor, serviciilor și funcțiunilor cheie ale organizației în conformitate cu așteptările părților cheie interesate și cu obiectivele afacerii;
•Menținerea certificării organizației ca o cerință de bază pentru contracte sau participarea la licitații precum și pentru menținerea unei bune reputații pe piață.

Certificat Telekom Romania Communications
Certificat Telekom Romania Mobile Communications