Vrei aplicatia direct pe telefon?

 

Acces rapid și ușor la informații

Cu aplicația MyAccount, informațiile de care ai nevoie sunt la un click distanță. Poți vedea situația contului tău, poți plăti facturile, poți reîncărca de câte ori dorești cartela. De asemenea, găsești ușor toate magazinele Telekom și afli primul cele mai noi oferte. Toate acestea sunt disponibile non-stop, direct pe telefonul tău.

MyRepair - Diagnoză Internet Fix

Ai probleme de funcționare a internetului de acasă?
Intră în aplicația MyAccount, secțiunea MyRepair, și pornește o diagnoză a internetului fix cu un singur click! Sunt verificate toate echipamentele, de la modem până la echipamentele de rețea de pe traseu. Dacă problema nu este la tine, atunci se realizează automat o sesizare către echipa nostră de suport.
Atât de simplu!

Controlezi dintr-un singur loc serviciile de TV, Telefonie și Internet

Aplicația MyAccount este asistentul tău personal pe toate planurile. Fie că ai abonament de telefonie sau te bucuri de mai multe servicii Telekom, cu MyAccount ai acces rapid la tot ce ai nevoie.

Plătești factura și reîncarci cartela cu un singur click

Acum salvezi ușor și în siguranță datele cardului bancar în aplicația MyAccount. Astfel, plătești factura sau reîncarci cartela în câteva secunde.

ACCESEZI RAPID ȘI UȘOR TOATE SERVICIILE TALE TELEKOM

Învață în doar 2 minute cum să folosești aplicația mobilă MyAccount!
Urmărește clipul creat special pentru tine și află ce avantaje ai odată ce ți-ai instalat aplicația pe telefon: de la plăți rapide, cu un singur click, până la acces non-stop la orice informație despre contul tău Telekom.