Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Chat

Alege oricare din cele două pachete de servicii, plasează comanda și primești un
tricou cu echipa de fotbal a României. Susține-ți echipa în următoarele competiții!

  
 

TV M + INTERNET L

TV M+L

Până la

108 canale TV digitale

dintre care 27 HD


De la

40 canale TV analogice


Receiver Smart Samsung

2.4 Euro inclus

internet

940 Mbps

viteză descărcare și


450 Mbps

pentru încărcare


Router wireless

6.5€

32.2 Lei

în primele 6 luni

13€

64.3 Lei

în lunile 7-24

TV L + INTERNET L

TV L+L

Până la

137 canale TV digitale

dintre care 44 HD


Canalele Telekom Sport

incluse


De la

40 canale TV analogice


Receiver Smart Samsung

2.4 Euro inclus

internet

940 Mbps

viteză descărcare și


450 Mbps

pentru încărcare


Router wireless

8€

39.6 Lei

în primele 6 luni

16€

79.1 Lei

în lunile 7-24

 
Consultă grila TV, adică pozițiile EPG ale canalelor
 
 
 

Telekom Smart TV Stick

îți face televizorul Smart!

Vezi canalele TV și conținutul aplicațiilor favorite direct pe televizorul tău cu ecran plat. Mai multe detalii aici.

Bine de știut
  • Termeni și condiții Campanie tricou cadou:
  • Durata campaniei: 21.09.2020- 31.10.2020, în limita stocului disponibil
  • Pentru oricare 2 abonamente noi achizționate, fie servicii fixe sau mobile, prin canalul online (de pe site-ul www.telekom.ro sau la numărul de telefon 0219890) clientul va primi un tricou Joma cu naționala României cadou.
  • Cadoul se acordă la minim 14 zile după finalizarea instalării serviciilor achizționate.
  • Stoc disponibil: 550 tricouri
  • Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL. În cazul în care un client dorește o anumită mărime, dar aceasta nu mai este în stoc, se va aloca o mărime apropiată.
  • Valoarea tricoului este de 34.38 eur fără TVA.
  • Fiecare client poate beneficia de campanie o singură dată - se acordă un tricou per CNP.
 • Termeni și condiții Campanie pachet servicii fixe:
 • Ofertă promoțională valabilă până la 23.11.2020 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, în zonele acoperite de fibră optică (FTTH/FTTB), pentru clienții noi și existenți care contractează pentru o perioadă minimă (PM) de 24 de luni un nou serviciu fix: voce, internet (cu excepția Smart WiFi) sau TV(cu excepția Smart TV Stick).
 • Pentru a beneficia de promoție, un client trebuie să nu beneficiaze de servicii fixe de la Telekom România (voce, internet sau TV) la dată solicitării ofertei și să nu fi fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom România care să fi încetat în ultimele 2 luni anterior contractării (indiferent de tipul de abonament).
 • Serviciile fixe achiziționate în cadrul promoției sunt oferite cu 50% reducere în primele 6 luni ale PM.
 • Clienții noi de Televiziune M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport +, la un tarif lunar de 1 euro, cu reducere 100% în primele 2 luni ale PM. Acesta include canalele: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 1 HD, Telekom Sport 2 HD, Look Sport, Look Sport HD, Look Plus. Canalele din pachetul Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Televiziune L.
 • În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom România să furnizeze serviciul Telekom Sport+ în continuare, după lunile cu reducere 100%, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazine sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom România).
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 05.10.2020. Telekom Romania îsi rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi Telekom TV Interactiv vor primi primul receiver în chirie cu reducere 100% iar clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, în chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, pe întreagă PM.
 • Viteza serviciului de internet poate varia în funcție de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Pentru Internet L viteza maximă de descărcare este de 940 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțîn TVA. Prețurile în Lei, cu o zecimală, sunt rotunjite în plus. Prețurile în lei sunt calculate la un curs estimat de 4,94 lei/1,00 Euro și variază în funcție de cursul de schimb valabil la dată facturării.
 • Telekom Romania Communications îsi rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstante independente de vointa sa.

Termeni și condiții campanie

Întrebări frecvente

TELEVIZIUNE

Serviciul de televiziune este disponibil oriunde în țară?

Serviciul de televiziune este disponibil oriunde în România, prin intermediul televiziunii satelit, cu antenă parabolică. Pentru televiziunea interactivă sau digitală, poți verifica disponibilitatea aici.

Ce este Telekom TV Interactiv?

IPTV (Internet Protocol Television) reprezintă comunicarea imaginilor şi a sunetului într-o reţea care se bazează pe tehnologia IP dedicată, proprietate Telekom Romania. Deşi "IP" este acronim pentru Internet Protocol, termenul se referă doar la metoda de transmitere a semnalului TV printr-o reţea coordonată şi securizată, având ca rezultat o calitate înaltă a imaginii şi a sunetului.

În mod specific, televiziunea nu este transmisă prin Internet. Tehnologia IPTV foloseşte protocolul IP ca mijloc de transport şi are nevoie de un receiver compatibil IPTV pentru a decoda imaginile în timp real.

Care sunt echipamentele necesare televiziunii interactive?

Pentru a putea beneficia de serviciile de Telekom TV Interactiv, ai nevoie de un router compatibil (oferit gratuit clienţilor noi) şi de un receiver specific serviciului Telekom TV Interactiv. Echipamentele sunt oferite de către Telekom Romania.

Care este diferenţa tehnică dintre Telekom TV Satelit şi Telekom TV Interactiv?

Serviciul Telekom TV Satelit foloseşte tehnologia DTH (Direct To Home) pentru transmiterea mai multor programe TV într-un pachet, programe ce pot fi recepţionate prin intermediul unei instalaţii digitale, direct de pe satelit. Programele se recepţionează în orice punct situat în aria de acoperire a satelitului.

Serviciul Telekom TV Interactiv foloseşte tehnologia IPTV, iar furnizarea serviciilor TV se face pe suportul liniei telefonice.

În cât timp se pot instala serviciile?

Termenul mediu de instalare variază între 3 și 5 zile lucrătoare.

Care e numărul maxim de televizoare pe care le pot conecta la un abonament?

La un abonament de televiziune poți conecta cel mult 4 televizoare.

Pot folosi telecomanda de la televizor și pentru abonamentul TV?

Atât televiziunea prin satelit, cât și televiziunea digitală folosesc un receiver care vine cu propria lui telecomandă. Prin urmare, nu se poate folosi telecomanda de la televizor și pentru abonamentul TV.

Cum îmi pot activa sau dezactiva un pachet suplimentar de televiziune?

Poți activa sau dezactiva pachetele suplimentare de televiziune direct din aplicația mobilă MyAccount. La acest link, găsești un tutorial video care te poate ajuta în acest sens, urmărește videoclipul “Activare extraopțiuni și servicii din MyAccount”

Cum îmi pot dezactiva opțiunea Telekom Sport?

Poți dezactiva opțiunea Telekom Sport din aplicația mobilă MyAccount. La acest link, găsești un tutorial video care te poate ajuta în acest sens, urmărește videoclipul “Activare extraopțiuni și servicii din MyAccount”

Produsele și serviciile Telekom pot fi comandate și utilizate și din afara României?

Produsele și serviciile oferite de Telekom sunt disponibile pentru achiziție doar pe teritoriul României.

INTERNET

Serviciul de internet fix este disponibil oriunde în țară?

Criteriile principale pentru disponibilitatea serviciului de internet sunt: aria de acoperire și serviciile Telekom existente la adresa respectivă. Poți verifica aria de acoperire a serviciilor Telekom aici.

În cât timp se pot instala serviciile?

Termenul mediu de instalare variază între 3 și 5 zile lucrătoare.

De ce trebuie sa folosesc un program Antivirus?

Un virus este o formă de soft maliţios care îşi reproduce propriul cod prin ataşarea lui la alte programe, executându-se atunci când programul infestat se execută. Alte tipuri de soft maliţios afectează doar calculatoarele pe care au fost instalate, altele se răspândesc şi la alte calculatoare sau reţele de calculatoare. Există programe care , când sunt deschise, efectuează un atac maliţios (“cal troieni”), iar altele (denumite”viermi”) se pot replica, infestând tot sistemul.

Cum îmi pot activa serviciul Telekom TV Web & Mobile?

Îţi poţi activa opţiunile Telekom Tv Web&Mobile din contul personal MyAccount. Vezi pașii de activare descrişi în secţiunea "Cum activez".

De ce am nevoie pentru a conecta o cameră de supraveghere la internet?

Dacă vrei să conectezi una sau mai multe camere de supraveghere la internet, ai nevoie de o conexiune stabilă de internet fix și de serviciul IP-Static. Acesta este un serviciu adițional, iar costul este de 1€/lună. Poți afla mai multe detalii despre serviciile de internet fix și de IP-Static aici.

Mi-am schimbat domiciliul. Beneficiez de serviciile Telekom Romania la noua adresă?

Mutarea serviciilor la noua adresă se face printr-o cerere la 1234 (apel gratuit în Telekom, cu taxă din alte rețele) sau la un magazin Telekom Romania. După înregistrarea cererii în sistemele noastre, vei fi contactat de un tehnician la noua locaţie în vederea instalarii serviciilor.

Cum îmi pot dezactiva opțiunea Norton Antivirus?

Poți dezactiva opțiunea Norton Antivirus din aplicația mobilă MyAccount, prin apel la 1234 (apel gratuit în Telekom, cu taxă din alte rețele) sau prin SMS la 277 cu textul „D Norton”. Opțiunea de dezactivare prin SMS este valabilă doar pentru clienții de servicii mobile.

TU NE LAȘI NUMĂRUL
NOI VENIM CU SUPER-OFERTA

 

Am citit și sunt de acord cuTermenii și condițiile, precum și cu politica de prelucrare a datelor personale.

Am citit și sunt de acord cuTermenii și condițiile, precum și cu politica de prelucrare a datelor personale.

Sunt de acord să primesc oferte în scop de marketing din partea Telekom Romania.

Încearcă aplicația
mobilă MyAccount

Știai că avem și o tombolă? Folosește aplicația și poți câștiga super premii.
Vezi cât de ușor e!

Intră în aplicație Vezi detalii tombolă

Ajută-ți telefonul sau tableta să întâlnească aplicația mobilă MyAccount!

Hai în lumea Magenta!

Vrei să fii primul care află despre cele mai noi oferte Telekom, tombole cu premii super-cool și alte promoții? Lasă-ne adresa de e-mail și te anunțăm!

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.