Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Televiziune L + Internet L + Voce Nelimitat +

TELEFONIE MOBILĂ

Nu este inclus în pachet

TELEVIZIUNE

Până la 147 canale, dintre care 49 HD

97 canale TV online cu aplicaţia Telekom TV sau pe www.telekomtv.ro

INTERNET

Viteză maximă de transfer a datelor de 1000 Mbps pentru descărcare și de 500 Mbps pentru încărcare (FTTH)

Norton Security Online 1 licenţă - gratuit 2 luni

Router wireless INCLUS

TELEFONIE FIXĂ

NELIMITAT minute naționale: fix și mobil

NELIMITAT minute internaționale

18,0 Euro / lună


TVA inclus
Perioada contractuală : 24 luni

Cumpără acum

18,0 Euro / lună


TVA inclus
Perioada contractuală : 24 luni

Cumpără acum

Ai 147 canale DE CARE SĂ TE BUCURI

Telekom web&mobile tv

Ai până la 115 canale pe care le poţi urmări live direct pe site-ul www.telekomtv.ro sau cu aplicaţia Telekom TV:

 • - competiții sportive ÎN EXCLUSIVITATE;

 • - cele mai îndrăgite filme Disney pentru întreaga familie;

 • - pachetul online al cunoașterii "Docs" cu și mai multe documentare;

 • - filmele și serialele tale preferate.

Întrebări frecvente

Ce este Telekom TV Interactiv?

IPTV (Internet Protocol Television) reprezintă comunicarea imaginilor şi a sunetului într-o reţea care se bazează pe tehnologia IP dedicată, proprietate Telekom Romania. Deşi "IP" este acronim pentru Internet Protocol, termenul se referă doar la metoda de transmitere a semnalului TV printr-o reţea coordonată şi securizată, având ca rezultat o calitate înaltă a imaginii şi a sunetului.

În mod specific, televiziunea nu este transmisă prin Internet. Tehnologia IPTV foloseşte protocolul IP ca mijloc de transport şi are nevoie de un receiver compatibil IPTV pentru a decoda imaginile în timp real.

 

Care sunt echipamentele necesare televiziunii interactive?

Pentru a putea beneficia de serviciile de Telekom TV Interactiv, ai nevoie de un router compatibil (oferit gratuit clienţilor noi) şi de un receiver specific serviciului Telekom TV Interactiv. Echipamentele sunt oferite de către Telekom Romania.

 

Care este diferenţa tehnică dintre Telekom TV Satelit şi Telekom TV Interactiv?

Serviciul Telekom TV Satelit foloseşte tehnologia DTH (Direct To Home) pentru transmiterea mai multor programe TV într-un pachet, programe ce pot fi recepţionate prin intermediul unei instalaţii digitale, direct de pe satelit. Programele se recepţionează în orice punct situat în aria de acoperire a satelitului.

Serviciul Telekom TV Interactiv foloseşte tehnologia IPTV, iar furnizarea serviciilor TV se face pe suportul liniei telefonice.

Bine de ştiut

Cum funcționează televiziunea interactivă de la Telekom România:

Televiziunea interactivă îţi oferă experienţa completă împreună cu echipamentele de televiziune şi pachetele suplimentare de canale TV. IPTV este tehnologia care transmite semnalul TV prin internet. Întrucât internetul de la Telekom Romania funcţioneaza peste o linie telefonică obişnuită, pentru a beneficia de IPTV, ai nevoie la tine acasă de o linie telefonică ce suportă o lăţime de bandă de minimum 10 Mbps.

 

Ce trebuie să ştii despre televiziunea interactivă de la Telekom Romania

Echipamente necesare

Kit-ul de instalare a televiziunii interactive este compus din:

 • Receiver şi telecomandă

 • Router wireless:

 • 4 porturi Ethernet, 2 porturi VOIP, 1 port USB, conexiune Wi-Fi 802.11b/g/n. Routerul wireless este oferit clienţilor noi cu reducere de 100%, pe toata durata contractului.

Receiver disponibil:

Receiver HD interactiv

Folosind funcţii speciale (Înregistrare, Opreşte şi Revino) cu ajutorul cărora ai controlul total al televizorului şi al programelor tale preferate, receiver-ul HD Interactiv îţi oferă o experienţă TV desăvârşită.
Pentru a folosi funcţia de înregistrare a programelor TV trebuie să ataşaţi receiverului un Hard-Disk extern pe care să-l conectaţi portului USB de pe panoul din spate. Specificaţii tehnice minime: 5400 rotaţii pe minut, interfaţa USB. Vă rugăm să vă asiguraţi că nu aveţi documente importante stocate pe Hard Disk sau să vă copiaţi aceste documente înaintea utilizării acestuia, întrucât va fi formatat de receiver pentru a putea utiliza funcţia de înregistrare. Sunt recomandaţi următorii producători: Western Digital Scorpio, Hitachi Travelstar, Seagate Momentus, însă orice alt model / producător cu specificaţii tehnice similare va putea fi utilizat.

Poţi beneficia de maxim 4 receivere, împreună cu un singur abonament de televiziune.

Pachete suplimentare

Pentru o experienţă completă, poţi adăuga serviciile suplimentare de televiziune

 • MAXPAK
  Pachetul suplimentar creat cu gândul la cinefili şi la pasiunea lor, pachet ce conţine 5 canale TV dedicate filmelor: HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax şi Cinemax 2.

 • MAXPAK + HBO GO
  Pachetul suplimentar care îţi aduce seară de seară cele mai bune filme şi seriale, acasă sau oriunde te afli. Opţiunea HBO GO inclusă în pachet îţi aduce filmele şi serialele preferate pe PC, laptop, tabletă sau smartphone. În fapt, oriunde eşti şi ai conexiune la internet. Include 5 canale TV: HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax şi Cinemax 2.

 • HBO
  Pachetul suplimentar care îţi aduce canalele HBO cu super filme, seriale şi documentare, pentru ca serile tale acasă să fie mai palpitante. Include 3 canale TV: HBO, HBO HD si HBO 2, HBO 3.

 • Hungarian
  Pachetul cu posturi TV de ştiri, filme şi programe de divertisment în limba maghiară. Include 4 canale TV: Duna TV, RTL Klub, Erdely TV şi Film+.

 • Midnight
  Pachet suplimentar dedicat adulţilor, prin care te poţi bucura de programe renumite în întreaga lume. Include 8 canale: Playboy, Dorcel TV, Brazzers, Penthouse, Hustler, Super One, Private TV, RedLight HD.

Note
 • Oferta este valabila pana la 30.09.2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achizitionarea Pachetelor promotionale (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioada minima de 24 de luni.
 • Pachetele promotionale cu doua servicii fixe (televiziune si internet) sunt disponibile pentru clientii noi. Acestia vor primi 3 euro reducere lunara pentru serviciul de internet, in primele 3 luni ale perioadei minime contractuale. Reducerea se prelungeste pe intreaga perioada minima contractuala cu conditia ca in primele 3 luni de contract sa se achizitioneze un serviciu de voce mobila Telekom Romania Communications sau se aplica automat pe intreaga perioada minima contractuala pentru clientii care detin deja si pastreaza activ un serviciu de voce mobila Telekom Romania Communications..
 • Pachetele promotionale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clientii noi, respectiv pentru clientii existenti care opteaza pentru un Pachet promotional din Oferta actuala, pentru o noua perioada minima contractuala de 24 de luni (in conditiile in care achizitioneaza un nou serviciu fix furnizat de Telekom Romania: voce sau internet sau TV).
 • In contextul actualei campanii:
  • Client nou inseamna persoana care nu beneficiaza de servicii fixe de la Telekom Romania (voce, internet sau TV) la data solicitarii ofertei si nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom Romania care sa fi incetat in ultimele 2 luni.
  • Clientii noi de Internet TV M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% in primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom Romania va percepe un tarif lunar de 1 Euro. In cazul in care clientul nu este de acord ca Telekom Romania sa furnizeze acest serviciu in continuare, acesta va solicita in mod expres incetarea furnizarii (în magazinele Telekom Romania si ale celorlalti parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din retelele Telekom Romania si Telekom Romania Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse in structura serviciilor de programe Internet TV L.
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 01.08.2019. Telekom Romania îsi rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în functie de tehnologia aleasă si disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii. Numarul de canale TV afisat include canalele din grila de baza de programe, precum si canalele din pachetul suplimentar Telekom Sport +.
 • Clientii noi Internet TV vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, daca aleg un pachet cu doua sau trei servicii. Clientii noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, cu chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, daca aleg un pachet cu doua sau trei servicii.
 • Pentru Internet L viteza maxima de descarcare este de 1000 Mbps pentru FTTH si de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.
 • Preturile afisate reprezintă tarifele lunare si contin TVA. Preturile in Euro, cu o zecimala, sunt rotunjite în plus. Preturile in lei sunt calculate la cursul de referintă de 4,85 lei/1,00 Euro si variaza in functie de cursul de schimb valabil la data facturării.
 • Telekom România Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie

X

Compară canalele tv incluse în pachete

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune M

Canale extra Televiziune L

cat de rapid este internetul telekom

Până la 1000 Mbps viteză download (FTTH) Norton Security Online 1 licenţă - gratuit 2 luni Router wireless INCLUS

Abonamentul cu

cea mai mare viteză

de la Telekom

Router wireless

INCLUS

pe toată perioada contractuală

 

Cum îmi pot activa serviciul Telekom TV Web & Mobile?

Îţi poţi activa opţiunile Telekom Tv Web&Mobile din contul personal MyAccount. Vezi paşii de activare descrişi în secţiunea "Cum activez".

 

De ce trebuie sa folosesc un program Antivirus?

Un virus este o formă de soft maliţios care îşi reproduce propriul cod prin ataşarea lui la alte programe, executându-se atunci când programul infestat se execută. Alte tipuri de soft maliţios afectează doar calculatoarele pe care au fost instalate, altele se răspândesc şi la alte calculatoare sau reţele de calculatoare. Există programe care , când sunt deschise, efectuează un atac maliţios (“cal troieni”), iar altele (denumite”viermi”) se pot replica, infestând tot sistemul.

 

Mi-am schimbat domiciliul. Beneficiez de serviciile Telekom Romania la noua adresă?

Mutarea serviciilor la noua adresă se face printr-o cerere la 1234 sau la un magazin Telekom Romania. După înregistrarea cererii în sistemele noastre, vei fi contactat de un tehnician la noua locaţie în vederea instalarii serviciilor.

Bine de ştiut

Cum funcţionează internetul fix de la Telekom?

Soluţiile noastre pentru serviciile de internet fix iţi asigură o conexiune stabilă şi o viteză de download de până la 1 Gbps.

 

Tehnologii:

Serviciul de internet de la Telekom România este disponibil pe 4 tehnologii:

 • FTTH (Fiber To The Home) este o reţea de telecomunicaţii care foloseşte cabluri de fibră optică de la nodul de distribuţie până în locuinţa clientului. Transmisia datelor se face exclusiv prin fibră optica până în locuinţa clientului. Are o viteză maximă de transfer a datelor de 1000 Mbps pentru descarcare si de 500 Mbps pentru incarcare.

 • FTTB (Fiber To The Building) este o reţea de telecomunicaţii care foloseşte cabluri de fibră optică de la nodul de distribuţie până la clădire. Transmisia datelor se face exclusiv prin fibră optică până la clădire, în interiorul ei folosindu-se tehnologia VDSL. Are o viteză maximă de transfer a datelor de 100 Mbps pentru descarcare si 32 Mbps pentru incarcare.

 • VDSL (Very High-Speed Digital Subscriber Line) - tehnologie digitală utilizată pe linia de abonat (xDSL). Are o viteză maximă de transfer a datelor de 100 Mbps pentru descarcare s​i 32 Mbps pentru incarcare.

 • ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) - tehnologie de comunicaţii de date care permite funcţionarea a două servicii pe o singură linie telefonică: apeluri de voce şi conexiune de internet. Are o viteză maximă de transfer a datelor de 22 Mbps pentru descarcare si 1 Mbps pentru incarcare.

Viteze de transfer

Viteza serviciului de internet broadband atinge viteza disponibilă in funcţie de oraşul în care dorești să faci instalarea. Sună la 1234 sau comandă pe www.telekom.ro pentru a afla viteza disponibilă!

 • Vitezele disponibile in mod normal de descarcare, respectiv de incarcare sunt intre 60% si 100% din vitezele maxime de descarcare, respectiv de incarcare

 • Vitezele minime de descarcare, respectiv de incarcare sunt 1% din vitezele maxime de descarcare, respectiv de incarcare

Echipamente necesare

Serviciul de internet funcţionează împreună cu un router wireless.
Dacă eşti client nou, îţi oferim router-ul wireless, în chirie, cu reducere 100% pe întreaga perioadă de utilizare a serviciului.

Note
 • Oferta este valabila pana la 30.09.2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achizitionarea Pachetelor promotionale (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioada minima de 24 de luni.
 • Pachetele promotionale cu doua servicii fixe (televiziune si internet) sunt disponibile pentru clientii noi. Acestia vor primi 3 euro reducere lunara pentru serviciul de internet, in primele 3 luni ale perioadei minime contractuale. Reducerea se prelungeste pe intreaga perioada minima contractuala cu conditia ca in primele 3 luni de contract sa se achizitioneze un serviciu de voce mobila Telekom Romania Communications sau se aplica automat pe intreaga perioada minima contractuala pentru clientii care detin deja si pastreaza activ un serviciu de voce mobila Telekom Romania Communications..
 • Pachetele promotionale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clientii noi, respectiv pentru clientii existenti care opteaza pentru un Pachet promotional din Oferta actuala, pentru o noua perioada minima contractuala de 24 de luni (in conditiile in care achizitioneaza un nou serviciu fix furnizat de Telekom Romania: voce sau internet sau TV).
 • In contextul actualei campanii:
  • Client nou inseamna persoana care nu beneficiaza de servicii fixe de la Telekom Romania (voce, internet sau TV) la data solicitarii ofertei si nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom Romania care sa fi incetat in ultimele 2 luni.
  • Clientii noi de Internet TV M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% in primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom Romania va percepe un tarif lunar de 1 Euro. In cazul in care clientul nu este de acord ca Telekom Romania sa furnizeze acest serviciu in continuare, acesta va solicita in mod expres incetarea furnizarii (în magazinele Telekom Romania si ale celorlalti parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din retelele Telekom Romania si Telekom Romania Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse in structura serviciilor de programe Internet TV L.
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 01.08.2019. Telekom Romania îsi rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în functie de tehnologia aleasă si disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii. Numarul de canale TV afisat include canalele din grila de baza de programe, precum si canalele din pachetul suplimentar Telekom Sport +.
 • Clientii noi Internet TV vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, daca aleg un pachet cu doua sau trei servicii. Clientii noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, cu chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, daca aleg un pachet cu doua sau trei servicii.
 • Pentru Internet L viteza maxima de descarcare este de 1000 Mbps pentru FTTH si de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.
 • Preturile afisate reprezintă tarifele lunare si contin TVA. Preturile in Euro, cu o zecimala, sunt rotunjite în plus. Preturile in lei sunt calculate la cursul de referintă de 4,85 lei/1,00 Euro si variaza in functie de cursul de schimb valabil la data facturării.
 • Telekom România Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie

Voce Nelimitat +

 • Nelimitat minute naționale: fix și mobil
 • Nelimitat minute internaționale: UE (fix), SUA și Canada (fix și mobil)
 • 100 minute internaționale: UE mobil
 

VREI SĂ PLASEZI O COMANDĂ? LASĂ-NE DATELE ȘI TE VOM CONTACTA ÎN CEL MAI SCURT TIMP:

 
 

sau sună la 021 9890

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Weekend: 09:00 - 18:00

 •  
  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită!
   Sună la 021.9890

   L-V: 08:30 - 21:30
   S-D: 09:00 - 18:00

  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită
   pentru afacerea ta!

   Sună la 1921
   (apel gratuit în rețeaua Telekom)

  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită
   pentru afacerea ta!

   Sună la 9459

   L - V   9:00 - 17:00

   (apel cu tarif normal)

    

 •  
  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită!
   Sună la 021.9890

   L - D: 7 - 23

  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită
   pentru afacerea ta!

   L - D: 7 - 23

   Sună la 1921
   (apel gratuit în rețeaua Telekom)


  • Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită
   pentru afacerea ta!

   Sună la 9459

   L - V   9:00 - 17:00

   (apel cu tarif normal)

    


 •  

   Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită!
   Sună la 021.796.7269

 •  

   Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită!
   Sună la 021.1921

 •  

   Te ajutăm să alegi
   oferta potrivită!
   Sună la 021.9890