Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Divizia Telekom Romania care furnizeaza servicii integrate fixe si mobile

Beneficii  

Optiunea Video 50 GB” ofera 50 GB trafic national lunar de date ce poate fi utilizat  doar in aplicatiile de video streaming incluse in Pachetul Video Streaming.

Pentru a beneficia de cei 50 GB trafic national de video streaming, trebuie sa activezi “Optiunea Video 50 GB” din MyAccount.

Pachet Video Streaming

Aplicatiile de video streaming incluse in Pachetul Video Streaming sunt:

  • Aplicatia Telekom TV

Lista de aplicatii incluse poate suferi modificari, noi aplicatii pot fi adaugate si alte aplicatii pot fi retrase.

Aplicatiile incluse in Pachetul Video Streaming se vor supune Termenilor si Conditiilor generale de acces in Pachetul Video Streaming a Telekom Romania/Telekom Romania Mobile, descrise in sectiunea de mai jos.

Tarife

Preţul lunar cu TVA inclus este de 6 Euro, iar perioada minimă contractuală este de 2 luni.

Promotie

Clientii Telekom care isi activeaza un abonament (servicii post-platite), pana la data de 15 iunie 2017, beneficiaza de discount 100% pe Perioada Initiala Contractuală la “Optiunea Video 50 GB”.

Mai mult, promotional pana la data de 1 iulie 2017, pentru clientii care au activat Optiunea Video 50 GB, traficul de date in aplicatiile incluse in Pachetul Video Streaming este nelimitat.

Telekom isi rezerva dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta in orice moment, daca se considera necesar sau in cazul in care intervin circumstante independente de vointa sa.

Activare/Dezactivare

Activarea Optiunii Video 50 GB se face din MyAccount.

Dezactivarea Optiunii Video 50 GB se face din MyAccount, dupa perioada minima de 2 luni de la prima activare. Dupa reactivare, dezactivarea Optiunii se poate face dupa 1 luna.

Reguli de consum

Traficul pentru descarcarea aplicatiei va consuma din traficul disponibil in abonament.

Dupa terminarea traficul din “Optiunea Video 50 GB”, traficul inregistrat in aplicatiile de video streaming incluse in Pachetul Video Streaming va fi consumat din traficul de date inclus in abonament. In cazul in care nu mai disponibil nici trafic din abonament, atunci traficul pentru video streaming va fi tarifat conform planul tau tarifar.

Bine de ştiut

In cazul in care clientul nu activeaza “Optiunea Video 50 GB”, traficul pentru video streaming va fi scazut din traficul de date inclus in abonament.

Planurile eligibile cu “Optiunea Video 50 GB” sunt urmatoarele:

 

  • Mobil 7, Mobil 9 (Optiunea 6), Mobil 10, Mobil 13, Mobil 17, Mobil 25; 

  • Net Mobil 6, Net Mobil 9, Net Mobil 11.

Termeni și Condiții generale de acces în pachetul Video Streaming a Telekom Romania/ Telekom Romania Mobile

Aplicatiile incluse in Pachetul Video Streaming se vor supune Termenilor si Conditiilor generale de acces in Pachetul Video Streaming a Telekom Romania/Telekom Romania Mobile, descrise in documentul atasat.