Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Ia-ți totul pentru mai puțin

mobil cu net 4g nelimitat pe bune

internet fix de mare viteză

televiziune interactivă

PACHETUL
TELEKOM
COMPLET
15
EURO/
LUNĂ

Pachetul TELEKOM COMPLET:

Net 4G nelimitat
 

Nelimitat minute naționale
 

100 SMS-uri naționale

*fără acces roaming

Până la 1000 Mbps


Router wireless inclus

1 Euro

Până la 106 canale TV digitale

dintre care 22 canale HD

Receiver Smart Samsung inclus

Total: 15 Euro/lună

Vrei mai multe pachete la ofertă?

Abonamentul

FĂRĂ LIMITE ȘI FĂRĂ OBLIGAȚII

 

Vrei să plasezi o comandă?

LASĂ-NE DATELE ȘI TE VOM CONTACTA ÎN CEL MAI SCURT TIMP:

 
Note
 • Oferta este valabilă până la 30.09.2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achiziționarea Pachetelor promoționale de servicii fixe (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioadă minimă de 24 de luni.
 • Pachetele promoțonale Telekom Complet și pachetele cu două servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi.
 • Clienții care achizitionează un pachet cu două servicii fixe (internet și TV) vor primi 3 euro reducere lunară pentru serviciul de internet, în primele 3 luni ale perioadei minime contractuale(PM). Reducerea se prelungește pe întreaga perioadă minimă contractuală cu condiția ca în primele 3 luni de contract să se achiziționeze un serviciu de voce mobilă Telekom Romania Communications sau se aplică automat pe întreaga perioadă minimă contractuală pentru clienții care dețin deja și păstrează activ un serviciu de voce mobilă Telekom Romania Communications.
 • Pachetele promoționale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi, respectiv pentru clienții existenți care optează pentru un Pachet promoțional din Oferta actuală, pentru o nouă perioadă minimă contractuală (PM) de 24 de luni (în condițiile în care achiziționează un nou serviciu fix furnizat de Telekom Romania: voce, internet sau TV).
 • Abonamentul Mobil 5 nu conține beneficii în roaming. Activarea serviciului de Roaming poate fi realizată doar cu schimbarea abonamentului cu un abonament compatibil cu serviciul Roaming, adică Mobil 10, Mobil 12 sau Mobil 14.
 • În contextul actualei campanii:
  • Client nou înseamnă persoana care nu beneficiază de servicii fixe de la Telekom Romania (voce, internet sau TV) la data solicitării ofertei și nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom România care să fi încetat în ultimele 2 luni.
  • Clienții noi de Televiziune M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% în primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom Romania va percepe un tarif lunar de 1 Euro. În cazul în care clientul nu este de acord ca Telekom Romania să furnizeze acest serviciu în continuare, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazinele Telekom Romania și ale celorlalți parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom Romania și Telekom Romania Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Televiuze L.
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 1.08.2019. Telekom Romania își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii.
 • Clienții noi TV Interactiv vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, pe întreaga PM, daca aleg un pachet cu două sau trei servicii. Clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, cu chirie cu reducere 100%, pe intreaga PM: primul receiver sau primul modul CI+, dacă aleg un pachet cu două sau trei servicii.
 • Pentru Internet L viteza maximă de descărcăre este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.
 • Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Prețurile in Lei, cu o zecimală, sunt rotunjite în plus. Prețurile în lei sunt calculate la un curs estimat de 4,85 lei/1,00 Euro și variază în funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.
 • Telekom Romania Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie

Lasă-ne numărul tău de telefon și
te ajutăm să alegi cea mai bună ofertă

Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personaleTelekom Romania.

 

Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personaleTelekom Romania.

Bifând căsuţa îți exprimi acordul pentru a primi comunicări şi oferte în scop de marketing din partea Telekom Romania.