Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

CEL MAI MARE SCOR PENTRU SERVICIILE DE DATE MOBILE

Reţeaua mobilă Telekom Romania a obţinut certificarea pentru cel mai mare scor pentru serviciile de date în urma auditului independent realizat de către P3 Communications. Certificatul demonstrează performanţa bună a reţelei de date mobile a Telekom Romania în ceea ce priveşte o serie de indicatori cheie care previzionează o experienţă superioară a clienţilor în utilizarea serviciilor de date Telekom. Astfel Telekom Romania a obţinut cea mai bună performanţă pentru conţinutul video de pe YouTube (agregat municipii, oraşe şi drumuri de legătură), prin cel mai scurt timp, în medie, de afişare a conţinutului video pe ecranul utilizatorului. In plus, Telekom a avut si cea mai buna viteza de incarcare a datelor pe Facebook. Certificatul emis de P3 Communications pentru performanţa reţelei mobile a Telekom Romania este disponibil aici

Despre P3

P3 este o companie internațională de consultanță, inginerie și servicii de testare cu o echipă de peste 3.000 de consultanți și ingineri în continua creştere, care dezvoltă soluții inovatoare pentru provocările tehnologice complexe de astăzi. Oferind un portofoliu larg de servicii și instrumente proprietare pentru industria auto, aerospațială, telecomunicații și energie, P3 aduce valoare clienţilor săi pe care îi ajută să realizeze cu succes fiecare etapă, de la concepţie la implementare. Pentru industria de telecomunicații, P3 Communications oferă servicii independente de consultanță tehnică și de management, inclusiv pentru planificarea rețelei, optimizarea end-to-end, securitatea, testarea QoS și QoE, benchmarkingul internațional, testarea dispozitivelor și serviciile de acceptanţă. Clienții P3 includ operatorii de rețea, furnizorii de echipamente, producătorii de dispozitive, organizațiile de siguranță publică și autoritățile de reglementare din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.p3-group.com.

Stabilitate şi viteză

A 4-a generaţie de tehnologie mobilă, cea mai stabilă şi rapidă, cu viteză de descărcare de până la 150 Mbps şi încărcare de până la 50 Mbps.

 
Performanţă

Transfer de fișiere de dimensiuni mari în câteva secunde (prezentări, rapoarte, fişiere grafice), video conferinţe HD fluide și clare. 

 
Divertisment

Vizualizare video HD/4K, încărcare rapidă de poze şi video pe reţelele de socializare, jocuri online cu grafică complexă.

 

Vrei să asculţi o melodie online?

prin
3G

Incarcare in 8 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 1 secunde

 
0
 
 

Vrei să vezi un videoclip HD pe Youtube?

prin
3G

Incarcare in 8 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 3 secunde

 
0
 
 

Vrei să încarci o fotografie pe Facebook?

prin
3G

Incarcare in 3 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 1 secunde

 
0
 
 

UPLOAD

Vrei să trimiţi un e-mail cu un atasament de 20MB?

 

prin
3G

Incarcare in 8 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 1,6 secunde

 
0
 

DOWNLOAD

Vrei să descarci un fisier de 60MB ?

 

prin
3G

Incarcare in 24 secunde

 
0
 

prin
4G

Incarcare in 8 secunde

 
0
 
 
Pentru a avea acces la 4G, ai nevoie de smartphone sau tabletă 4G, un abonament cu viteză de date 4G și un SIM compatibil.
 • Acoperire 4G

  Acoperire 4G Vitezele 4G sunt disponibile doar în ariile cu acoperire 4G Vezi harta

 • Smartphones 4G

  Dispozitiv 4G Doar anumite terminale sunt compatibile 4G Vezi telefoanele 4G

 • Abonament voce

  Abonament de voce 4G pe mobil? Îţi trebuie un abonament cu 4G inclus şi o cartelă SIM compatibilă. Vezi abonamentele 4G

 • Internet pentru laptop si tableta

  Abonamente internet mobil 4G pe tabletă sau laptop?Alege un abonamentul de date 4G. Vezi detalii

 

FAQ's

 • În ce orașe oferă Telekom Romania acoperire pentru serviciul 4G?
 • Am nevoie de un SIM 4G?
 • Ce se întâmplă cu tableta/telefonul meu atunci când sunt în mișcare fără a fi conectat la internet și intru/ies din acoperirea 4G Telekom Romania?
 • Ce se întâmplă dacă, în timp ce transfer un fișier în rețeaua 4G, ies din acoperirea 4G?
Serviciul 4G oferit de Telekom Romania pentru clienții care au încheiat contracte de aboanament (servicii post-plătite) este disponibil pentru mai mult de 93% din populația țării și 99% din populația urbană a României. Verifică harta 4G Abonamente.

Pentru clientii care utilizeaza serviciile preplătite Telekom Romania Mobile serviciul 4G este disponibil pentru mai mult de 83% din populatia Romaniei si 98% din populatia urbana. Verifică harta 4G Cartele.
Pentru a avea acces la tehnologia 4G este necesar să ai o cartelă SIM şi un terminal compatibile 4G.

Asigură-te că primești noul SIM 4G la achiziționarea unui plan tarifar compatibil și cere să ți se facă proba serviciului.
Dacă terminalul tău este configurat implicit (Automatic Network Selection), acesta va selecta rețeaua 4G atunci când ea este detectată, respectiv 3G atunci când iese din acoperire 4G.
Transferul fișierului inițiat în 4G Telekom Romania continuă fără întrerupere în rețeaua 3G, la viteze 3G Telekom Romania.
 
Dacă transferul fișierului a fost inițiat în rețeaua 3G Telekom Romania și intri în acoperirea 4G, transferul continuă în rețeaua 3G Telekom Romania, iar la terminarea sesiunii terminalul va face trecerea la rețeaua 4G.