Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

TV CABLU DIGITAL

Televiziune L - 54.05 Lei/lună 

139 de canale, dintre care 41 canale HD

97 de canale TV pe care le poţi urmări live pe tabletă şi smartphone cu aplicaţia Telekom TV

Pachetul de servicii conține un receiver HD

Soluție de multiroom gratuită – TV Analog gratuit la fiecare produs Digital, cu canale regionale şi locale incluse

Televiziune M - 47 Lei/lună

106 de canale, dintre care 22 canale HD

72 de canale TV pe care le poţi urmări live pe tabletă şi smartphone cu aplicaţia Telekom TV

Pachetul de servicii conține un receiver HD

Soluție de multiroom gratuită – TV Analog gratuit la fiecare produs Digital, cu canale regionale şi locale incluse

Vezi acoperire în zona ta

Detalii privind prețurile pot fi găsite în oferta comercială.

 • Oferta este valabila pana la 30.09.2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achizitionarea Pachetelor promotionale (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioada minima de 24 de luni.
 • Pachetele promotionale cu doua servicii fixe (televiziune si internet) sunt disponibile pentru clientii noi. Acestia vor primi 3 euro reducere lunara pentru serviciul de internet, in primele 3 luni ale perioadei minime contractuale. Reducerea se prelungeste pe intreaga perioada minima contractuala cu conditia ca in primele 3 luni de contract sa se achizitioneze un serviciu de voce mobila Telekom Romania Communications sau se aplica automat pe intreaga perioada minima contractuala pentru clientii care detin deja si pastreaza activ un serviciu de voce mobila Telekom Romania Communications.
 • Pachetele promotionale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clientii noi, respectiv pentru clientii existenti care opteaza pentru un Pachet promotional din Oferta actuala, pentru o noua perioada minima contractuala de 24 de luni (in conditiile in care achizitioneaza un nou serviciu fix furnizat de Telekom Romania: voce sau internet sau TV).
 • In contextul actualei campanii:
  • Client nou inseamna persoana care nu beneficiaza de servicii fixe de la Telekom Romania (voce, internet sau TV) la data solicitarii ofertei si nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom Romania care sa fi incetat in ultimele 2 luni.
  • Clientii noi de Internet TV M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% in primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom Romania va percepe un tarif lunar de 1 Euro. In cazul in care clientul nu este de acord ca Telekom Romania sa furnizeze acest serviciu in continuare, acesta va solicita in mod expres incetarea furnizarii (în magazinele Telekom Romania si ale celorlalti parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din retelele Telekom Romania si Telekom Romania Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse in structura serviciilor de programe Internet TV L.
 • Lista de canale TV este valabilă la data de 01.08.2019. Telekom Romania îsi rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în functie de tehnologia aleasă si disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii. Numarul de canale TV afisat include canalele din grila de baza de programe, precum si canalele din pachetul suplimentar Telekom Sport +.
 • Clientii noi Internet TV vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, daca aleg un pachet cu doua sau trei servicii. Clientii noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, cu chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, daca aleg un pachet cu doua sau trei servicii.
 • Pentru Internet L viteza maxima de descarcare este de 1000 Mbps pentru FTTH si de 100 Mbps pentru FTTB.
 • Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.
 • Preturile afisate reprezintă tarifele lunare si contin TVA. Preturile in Euro, cu o zecimala, sunt rotunjite în plus. Preturile in lei sunt calculate la cursul de referintă de 4,85 lei/1,00 Euro si variaza in functie de cursul de schimb valabil la data facturării.
 • Telekom România Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

Termeni și condiții campanie


Modul CI+ HD

Cu modulul CI+ de la Telekom recepționezi mult mai simplu canalele preferate Telekom TV Cablu Digital. *

* Modulul CI+ se foloseşte împreună cu un card de vizionare Telekom TV pentru recepționarea şi decodarea canalelor TV din grila de Cablu Digital. Perechea Modul CI+ /Card de Vizionare se pot utiliza doar dacă televizorul tău este certificat CI+ (Common Interface Plus) şi are tuner digital de cablu (DVB-C).

Îl introduci direct în televizor, fără a fi necesare echipamente suplimentare pentru funcționare;

Folosești doar telecomanda televizorului tău;

Aranjezi canalele TV în ordinea dorită;

Consum redus de energie electrică;

* Modulul CI+ se foloseşte împreună cu un card de vizionare Telekom TV pentru recepționarea şi decodarea canalelor TV din grila de Cablu Digital. Perechea Modul CI+ /Card de Vizionare se pot utiliza doar dacă televizorul tău este certificat CI+ (Common Interface Plus) şi are tuner digital de cablu (DVB-C).

Receiver HD

Telecomandă universală – controlezi televizorul și receiverul cu aceeași telecomandă;

Ghid TV încorporat – ai informații despre emisiunile de pe toate canalele pe o perioadă de 7 zile (ora de începere, durata, genul programului, conținut);

Canale favorite – poți să organizezi până la 120 de canale în liste de favorite;